twitter facebook
  • Visie op Velsen

    Op dinsdag 10 november stond het Superkart Team Velsen op de bijeenkomst “visie op Velsen”. Na in het Telstar stadion, waar dit plaatsvond, lekker te hebben gegeten gingen teammanager ┬áRoy Metselaar en teambegeleider Paul Sluiters naar de grote zaal waar het opbouwen kon beginnen. Helaas was het niet mogelijk om de kart op de eerste verdieping te krijgen en daarom bleef het bij de neus van onze kart. Nadat alle banden, prijzen en nog veel meer attributen op de goede plek stonden, konden zij zich opmaken voor de lezingen.

    Na deze interessante lezingen was het tijd, voor de naar deze bijeenkomst gekomen mensen, om vrij rond te lopen en om te kijken wat Velsen te bieden heeft. Ook wij stonden hier dus tussen! Heel veel mensen kwamen naar ons toe en zij waren er onder de indruk van ons project en we kregen veel complimenten van iedereen. Het was een hele mooie ervaring om op deze bijeenkomst bij te wonen en wij hopen nog op vele soortgelijke aanwezig te mogen zijn.

Comments are closed.