twitter facebook
  • Van Till advocaten sponsort!

    Dinsdagavond 15 februari 2015 was weer een schitterende avond voor het Superkart Team Velsen. Nadat het PR team van het Superkart Team Velsen contact had opgenomen met meneer de Jager van Van Till advocaten en toen hij bereid was om sponsor van het team te worden, kon het team zich opmaken voor de avond waarop de contracten ondertekend zouden worden.

    Die avond was dus dinsdag. Om 19:00 uur gingen Jaap Groeneveldt van het Technisch College  en Veerle van Daalen en Roy Metselaar van het Felisenum naar meneer de Jager toe om de zo genoemde formaliteiten in orde te brengen.

    Het verliep allemaal heel erg soepel. Na nog een zeer aangenaam gesprek konden wij beiden onze handtekening onder het contract zetten, en zo was Van Till advocaten officieel de nieuwe sponsor van het Superkart Team Velsen. Een nieuwe sponsor waar wij heel erg blij mee zijn en waarmee wij weer een prachtige samenwerking tegemoet zullen gaan!

    IMG_0665

Comments are closed.