twitter facebook
  • Nieuwe aanwinst voor het Superkart Team Velsen

    Het Superkart Team Velsen is meer dan alleen racen, wij focussen ons ook enorm op de zaken rondom het rijden ons onze elektrische superkarts. Afgelopen week bleek dit maar weer eens.

    Ons voortbestaan hangt af van sponsoren, sponsoren die wij gelukkig hebben kunnen vinden en die ook bereid zijn om hun bijdrage te leveren. Zoals u wel kunt begrijpen zijn wij deze sponsoren heel erg dankbaar en dat willen wij op heel veel manieren laten blijken. Wij hebben de afgelopen weken twee speciale op maat gemaakte spandoeken laten maken met op één doek al onze sponsoren en op het andere doek foto’s van onze karts.

    Zoals u op de foto’s kunt zien zullen de doeken als wanden functioneren van onze mobiele pitbox zodat ze altijd en overal te zien zullen zijn. Komende donderdag vindt de volgende racedag plaats in Berghem, hier zullen de doeken voor het eerst in het openbaar te zien zijn.

    Kortom, een hele mooie aankoop waarmee wij maar weer eens laten zien dat we ons niet alleen richten op het racen en dat wij de sponsoren niet alleen maar een sticker op de kart geven.

Comments are closed.