twitter facebook
 • Wel racen maar op een nieuwe locatie

  De titel van dit nieuwsbericht heeft eigenlijk alles al gezegd, komende donderdag 17 maart zouden we tot voor vorige week volgende week naar Assen afreizen om daar vervolgens de derde racedag van de First Electro League af te werken. Wegens omstandigheden was het niet mogelijk om dit in Assen te doen, dus moest de organisatie op zoek naar een nieuwe locatie: het welbekende Berghem zou het worden.

  28 oktober 2015 was de laatste racedag, heel lang geleden dus het verlangen naar zo’n racedag steeg enorm bij de teamleden van het Superkart Team Velsen. In de tussentijd hebben wij ondanks verscheidene proefwerkweken voor de meesten veel sponsorwerk en promotiewerk kunnen verrichten, zo hebben wij op opendagen gestaan, scholenmarkten en ook bij de bijeenkomst: Visie op Velsen.

  Er moeten nog een paar dingen gebeuren en dan is het Felisenum er in ieder geval klaar voor. De laatste stickers moeten op de aanhanger zodat de gloednieuwe bestickering ook af is, de accu’s moeten nog even opgeladen worden en dan zijn zij erbij.

  Aan de andere kant wordt het nog even billen knijpen want het liep niet helemaal met de levering van de nieuwe omvormer waardoor het qua tijd erg krap aan het worden is voor het Technisch College. De kart staat momenteel in Papendrecht waar de accu ingebouwd wordt en die wordt daar als alles volgens plan verloopt komende woensdag opgehaald.

  Jammer genoeg is het dus nog steeds twijfelachtig of wij er komende donderdag met twee rijdende karts zullen zijn, als het aan ons ligt in ieder geval wel!

Comments are closed.