twitter facebook
 • Geslaagde testmiddag!

  Door: Roy Metselaar

   

  Donderdag 7 april 2016 was de dag waar wij ontzettend lang naar uit gekeken hadden. Ondanks dat deze dag heel erg lang op zich had laten wachten, hebben wij altijd geloofd dat hij er toch zou komen: de dag waarop we de kart van het Gymnasium Felisenum en de kart van het Technisch College Velsen samen, tegelijk zouden kunnen zien rijden. Iets wat drie jaar geleden voor het laatst het geval was.

  Door hard te werken en veel geduld te hebben, hebben wij het als team toch weten te bewerkstelligen om met twee prachtige, identieke, rijdende karts donderdag op de wielerbaan in Spaarndam te verschijnen. Nadat wij om 15:15 uur vanaf beide scholen vertrokken waren, kwamen wij een kwartiertje later aan in het nabij gelegen Spaarndam om daar vervolgens de kart uit te laden en de coureurs en dus ook beide karts lekker een uur laten rijden.

  We waren vandaag in het gezelschap van nog twee teams: het team van het Nova College en het team van het Calandlycuem waren ook aanwezig op deze door ons georganiseerde testmiddag. Het Nova College reed evenals onze twee karts ook lekker door op de baan. Het Calandlyceum, het team dat vanaf volgend seizoen ook zal participeren aan de First Electro League, kwam langs om een kijkje te nemen bij deze testmiddag om te zien hoe de karts rijden en te zien/vragen hoe wij als team te werk gaan.

  In het uur dat wij hebben gereden zijn de karts niet stilgevallen en hebben zij ook zeer constant gereden. 19 april is de volgende racedag in Lelystad, hier kijken wij onwijs naar uit!

  Het was een zeer geslaagde en gezellige testmiddag met het Calandlyceum en het Nova College erbij, en natuurlijk voor het Superkart Team Velsen persoonlijk ook een hoogtepunt, want na 3 jaar reden beide karts weer samen op de baan. Op naar Lelystad over een kleine twee weken!

   

Comments are closed.