twitter facebook
  • Update december

    In de winter zitten wij niet bij de open haard chocolademelk te drinken, maar zijn we hard bezig met voorbereidingen voor het nieuwe seizoen! Zo hebben wij de laatste handen gelegd aan de nieuwe waterkoeling voor de inverter die zich nu achter de rijder bevindt en hebben de rijders er twee nieuwe vrienden bij gekregen in de vorm van schakelaars achter het stuur. Nu kunnen we de waterpomp en het achterlicht afzonderlijk van het BMS aan en uit zetten.

    Daarnaast is ook onze invertor gerepareerd. Hiervan was het stekkertje waarmee we de instellingen kunnen veranderen, afgebroken. Maar door super werk van Felisenum technicus meneer Woud kunnen we het stekkertje weer gebruiken! We hebben het stekkertje ook gelijk aan de achterkant van de kart gelegd, zodat we niet meer achter de kap moeten zoeken naar deze. Het resultaat is op de foto’s te zien.
    Wij kijken uit naar 2017! Alvast fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

     

Comments are closed.