twitter facebook
  • Een geslaagde derde racedag!

    Alsof het de generale repetitie voor de Formule 1 dit weekend was, stonden wij om kwart over 6 ’s ochtends voor het Gymnasium Felisenum. Na twee uurtjes in de auto kwamen wij dan eindelijk aan op Raceway Venray. Deze keer waren wij maar met een kleine delegatie van maarliefst vijf personen, maar we hadden goede hoop.
    Na een paar rondes testen bleek dat de nieuwe koeling aan alle verwachtingen voldeed. Dit heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat wij als eerste zijn geƫindigd bij de regularity waar wij slechts elf duizendste van een seconde (!) van onze referentietijd af zaten. Hoewel de nummer twee slechts een verschil van veertien duizendste met zijn referentietijd had.
    Toen we bij de race aankwamen, na heerlijk in de zon te hebben geluncht, begonnen wij dan ook op de eerste plaats. Deze eerste plek verloren we helaas gauw aan het Drenthe college en het Tata Steel kartteam. Gelukkig konden wij deze derde plaats nog wel vast houden en klommen door een pechgeval bij een van de andere teams zelfs nog op naar de tweede plaats. In de laatste ronde vielen we stil en kwamen wij er tot onze spijt achter dat onze accu niet goed was opgeladen. Maar door het aantal gereden rondes bleken wij toch nog op de vierde plaats te zijn geƫindigd.
    Al met al was het een zeer leuke en geslaagde dag mede dankzij het prachtige weer en de uitermate goed werkende koeling.

Comments are closed.