twitter facebook

Techno Challenge Sunrider

2015

Na een jaar sleutelen was het eindelijk zo ver: op vrijdag 19 juni was de jaarlijkse Sunrider Rally! Het Felisenum deed mee met twee fietsen: een meer dan vorig jaar. Aanvankelijk had de nieuwe fiets een opstartprobleem, maar nadat dit was verholpen, konden beide fietsen de Rally zonder problemen uitfietsen.

Ondanks een aantal dingen die eigenlijk nog afgemaakt moesten worden, hebben we toch de Sunrider Innovation Prize gewonnen, een prijs waar we erg trots op zijn. Dit hadden we te danken aan het achteruitrijsysteem dat we op een van de fietsen hadden gemaakt, de jury vond dit een innovatieve en doeltreffende methode.

Maar dat was niet de enige prijs die we gewonnen hadden, we hebben namelijk nog twee prijzen in de wacht gesleept: een 1e prijs met fiets Felisenum 1 voor de gemiddelde snelheid en de tijd waarin de Rally was gereden, en een 3e prijs met Felisenum 2 voor dezelfde redenen.

Ondanks dat het weer iets beter had gekund, is het zeker een dag om op terug te kijken!

 

 

2014

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC